GASTENBOEK



Uw gastenboek is 102 keer getekend. U ziet pagina 3 van 11.



pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 
  Ageeth van Zadel - uit Wassenaar 06-11-2013
Mijn opa is geboren in Velsen op 11-12-13 zijn naam Adrianus van Zadel, ik zag dat op diezelfde dag Adriana Arisz is overleden. Is er een verband? Mijn 2e naam is ook Adriana, door mijn opa aan mij gegeven.....

  André van Beveren - uit Koog aan de Zaan 06-11-2013
Hallo Gerda, prachtige site, complimenten. Veel informatie te vinden. Ik stond stomverbaasd ook veel informatie te vinden over mijn directe voorouders. Maar hoopte ook iets te vinden over Dirk van Beveren, gehuwd met Geertruijd van der Linde (1685). De naam 'van Beveren' komt niet zo veel voor en toch veel personen met die naam bij jullie te vinden, was de reden voor mijn verbazing. Tegelijk ontstaat de vraag: waar ligt het verband? Wat ik zo gezien heb aan namen heb je niet alle informatie over deze familie. Tegelijk kan ik mij voorstellen dat je ergens een grens trekt in relatie tot je eigen familie. Heb je interesse in eventuele aanvullingen?
Groet, en nogmaals complimenten.
André van Beveren, Koog aan de Zaan

  cock Hassing - uit Noordwijk zh 10-09-2013
Wij gaan ook kijken in u stamboom zeer goed

  Willie Altorf - uit Rosmalen 12-07-2013
Beste Gerda

kun jij mij vertellen wat de relatie is tussen Loogman en Altorf.

Ben benieuwd naar jou reactie.

met vriendelijke groet
Willie Altorf

ik ben een zoon van Cornelis ALtorf geb. 12-1-1906 in den haag

  Ineke - uit Almere 29-05-2013
Hallo Gerda, Ik heb je net een berichtje gestuurd over de familie Pieter Kraan X Teunisje Hoogendorp. Hier stam ik van af. Ziet er leuk uit je site.
groetjes,
Ineke

  `Bram de Roo - uit Hardenberg 07-03-2013
Al jaren bezig met de familie van Elswijk(naam van mijn vrouw) kom ik ook op deze site van Elswijk tegen. Daarin Pieter Jansz. Waarschijnlijk is Jan niet zijn vader maar Dirk (theodorus) uit Geffen. Ook dit is nog niet bewezen. Maar Jan is het niet gezien de overlijdens op Digitale stamboom van Rotterdam, waar Pieter overlijdt als zijnde een kind van een half jaar. Zie mijn site home.kpn.nl/ARoo1934/index.html

Groeten,

Bram de Roo

  Adriana Oliehoek - uit Utrecht 02-03-2013
Dag Gerda, complimenten voor je site. Ik bezocht hem al enige jaren terug ivm het zoeken naar de verdwenen familietak van mijn grootmoeder Helena Hoogeveen, dochter van Jan Hoogeveen uit Rijnsaterswoude en Maria van Velzen afkomstig uit Oudshoorn. In onze familie doet het verhaal de ronde dat Jan door zijn vader Leendert is onterft vanwege zijn huwelijk met Maria. Mijn vraag: weet jij daar iets meer over? Momenteel maak ik een blog over Maria van Velzen. Morgen is het haar sterf dag. Ik zet op mijn weblog:
belichtingstijd.blogspot.com

met vriendelijke groet

Adriana

  Ruud Kars - uit Alblasserdam 11-02-2013
Zoals vaak wanneer je met voorouders bezig bent, toevallig op jouw site terecht gekomen, ziet er erg leuk uit. Eenvoudig van vormgeving en een passend lettertype, geweldig om te zien.


  Wim Looyestijn - uit Woerden 27-12-2012
Gerda,

Ik kwam deze geweldig mooie site tegen bij het zoeken naar mijn achternaam. Ik had al langer het vermoeden dat Looyestijn (met welke schrijfwijze dan ook) de woonstee van een (leer)looier zou kunnen betekenen. Blijkbaar heb jij dat verband kunnen leggen. Ik zou het leuk bvinden om te horen waar je dat hebt gevonden.
Ik kom ook tegen dat de familie soms Keij heet. Zou dat als grapje (kei = steen) bedoeld kunnen zijn?

Groetjes, Wim

  Gerard Kwakkenbos - uit Meerssen 15-12-2012
Hallo Gerda,

Pas kort met genealogie begonnen. Wellicht vind ik de link tussen ons beider stambomen. Ik laat van me horen.

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek
http://www.onesta