Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (102)

 1. Wat een duidelijke site. Wat een werk!
  Ik ben zeer onder de indruk van de hoeveelheid informatie.
  Hier hebben vast veel zoekers wat aan.
  Top

 2. Hoi Gerda,

  Ik wil je complimenteren met deze mooie site! Ik zoek in de familie Langendam en daar heb je er aardig wat van staan!

  Veel plezier met verder puzzelen van je stamboom!!

  Groet!

 3. Hallo Gerda,

  De zus van mijn overgrootvader woonde vroeger in Alphen aan den Rijn en was met een Loogman getrouwd. Ze was zelf van de familie Krak. Ik heb je een mail gestuurd.

  Erg goed gedaan deze website, leuk om zo alle informatie te laten zien.

  Met vriendelijke groet,
  Jorn

 4. Op 31 oktober 2015 verscheen ‘Een temperamentvolle man, Slotenaar in Badhoevedorp, Toon Loogman 1914 – 1982’, een soepel lezende kroniek over het leven van Toon Loogman en zijn vader en grootvader in de periode van 1840 tot 1968. De regionale website Het Geheugen van West schreef over dit boek van Jan Loogman: “In zijn boek neemt hij de lezer mee op zijn zoektocht naar vader Toon die voor hem als jongen voor een deel onbekend was. Maar het boek heeft meer te bieden. Het geeft een prachtig beeld van het leven van de bewoners van Osdorp, Sloten en Badhoevedorp in de periode 1840-1968.” Het boek (167 pagina’s, geïllustreerd, ISBN 9789402135947, prijs € 19,95) is verkrijgbaar via de boekhandel en bol.com

 5. Beste Gerda,

  Ontzettend bedankt voor het vele werk dat je in deze site hebt gestoken.De lay-out is er mooie en praktisch. Ik heb er mijn voorouders in terug kunnen vinden. Ik ben een afstammeling van Wilhelmina Teunisse Does en Frans Klaassen, beide geboren begin 19e eeuw in Holland geboren. De Klaassen tak zijn migraten uit Oost Brabant, eind 18e eeuw. Bakel-Milheeze, deze streek werd in 714 AD genoemd in de kloosterarchieven van Echternacht. Dit jaar (2014) viert Bakel zijn 1300ste verjaardag. Bakel zal verschillende event hebben. Mogelijk zijn er andere die bij deze informatie gebaat zijn.Deze informatie is ook op internet te vinden.

  groetjes en veel genealogisch plezier.

 6. Hallo Gerda,

  Een hele mooie site met heel veel informatie ik heb veel informatie van je gedeeld van de familie van Tol.
  Mijn vriendelijke dank hier voor.
  Van mijn vaders kant ben ik ook een stamboom aan het maken, ik ben tot 1580 als er informatie nodig is dan verneem ik dat wel.
  Nogmaals mijn dank, Groet Hans

 7. Ik ben getrouwd met een Combee. Haar overgrootvader is de jongste (half)broer van Bart Combee, welke in uw stamboom genoemd wordt.

 8. Grappig dat ook uw oma een Zandvliet was. De opa van mijn kinderen was Nicolaas Loogman en getrouwd met Gezina Zandvliet. Mijn overleden man was Cor Loogman hun zoon. Wij hebben 4 kinderen 2 jongens en een meisje en zeven kleindinderen, 3 jongens en 4 meisjes.Vijf heten inderdaag Loogman

 9. Hallo Gerda, prachtige site, complimenten. Veel informatie te vinden. Ik stond stomverbaasd ook veel informatie te vinden over mijn directe voorouders. Maar hoopte ook iets te vinden over Dirk van Beveren, gehuwd met Geertruijd van der Linde (1685). De naam ‘van Beveren’ komt niet zo veel voor en toch veel personen met die naam bij jullie te vinden, was de reden voor mijn verbazing. Tegelijk ontstaat de vraag: waar ligt het verband? Wat ik zo gezien heb aan namen heb je niet alle informatie over deze familie. Tegelijk kan ik mij voorstellen dat je ergens een grens trekt in relatie tot je eigen familie. Heb je interesse in eventuele aanvullingen?
  Groet, en nogmaals complimenten.
  André van Beveren, Koog aan de Zaan

 10. Mijn opa is geboren in Velsen op 11-12-13 zijn naam Adrianus van Zadel, ik zag dat op diezelfde dag Adriana Arisz is overleden. Is er een verband? Mijn 2e naam is ook Adriana, door mijn opa aan mij gegeven…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *